Reinecker Chardonnay Brut

165,00 kr.
Mængderabat
Ved køb af 6: 135,00 kr.
Ved køb af 12: 120,00 kr.
Ved køb af 24: 105,00 kr.

En smuk Blanc de Blanc sekt lavet udelukkende på Chardonnay der altid kan nydes alene, men står fantastisk til fisk, sushi eller skaldyr.

SAMMENSÆTNING: 

100% Chardonnay

OMRÅDE: 

Baden

SUKKER INDHOLD: 

6 g/L.

OPLEVELSE: 

Lavet 100% på Chardonnay giver den elegance og en fin syrebalance, som føles frisk og sprød. Duften er friske grønne æbler og let citrus

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Sektkellerei Reinecker ligger i den gamle by, Auggen, i Delstaten Baden, tæt på den franske grænse. Det er et ægte familieforetagende hvor vinavl og produktion har ligget i familien i mange generationer. Siden 1987 har man dog udelukkende produceret mousserende vin, eller sekt som det kaldes i Tyskland.

Igennem de sidste 33 år man arbejdet på at forbedre og raffinerer fremstilingen af deres sekt, hvor man producerer miljøvenligt og i pagt med naturen. Ingen pesticider eller sprøjtegift, men derimod unik brug af områdets terroir. Produktion er på "Den Traditionelle Metode" med flaskegæring som man finder i Champagne.

Man bruger de klassiske druesorter som man finder i Champagne; Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay, men også Riesling, Pinot Blanc og Sauvignon Blanc bruger man i produktionen.

Hos Jonassen Wine mener vi at Reinecker på en hver måde kan matche deres franske kollegaer i kvalitet og vi er overbeviste om, at I vil være enige når I prøver deres sekt.