Champagne Lebeau-Batiste Rose Brut

275,00 kr.

En smuk let frugtig rosechampagne der passer flot som ledsager til frisk ikke for sødt frugt, eller lidt mere krydrede retter fra det asiatiske køkken.

SAMMENSÆTNING:

60% Meunier, 30% Chardonnay, 10% Pinot Noir & 8% rødvin

OMRÅDE: 

Vallee de la Marne

SUKKERINDHOLD:

8 g/L

OPLEVELSE: 

Farven er let pink med et laksefarvet skær hvor moussen er er fin og let skummende. Duften giver noter af kirsekær, skovjordbær og en smule bergamotte.  Når du smager, vil den umiddelbart være mindre frugtig, let cremet og en smule mineralsk, men efter mere iltning vil de røde bær igen kunne fornemmes.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Lebeau-Batiste er en foreningen mellem 2 Champagner: Champagne Robert Lebeau & Champagne Pierre Batiste, som via et giftemål mellem de 2 familier.

På nuværende tidspunkt drives det af Florent og Emilie-Sophie, som er 2. generation med det fælles hus.

Deres marker ligger hovedsageligt på de sydlige bjergsider i Epernay og de producerer de 3 klassiske Champagne druesorter: Chardonnay, Meunier & Pinot Noir på et areal på omkring 10 hektar.

Det meste af vores arbejde i vingården udføres i hånden: beskæring, udspringning, espaliering er vigtige trin for kvaliteten af​​udviklingen af ​​druerne.

De føler en stor forpligtelse i forhold til respekt for naturen og biodiversiteten,  hvilket har gjort det muligt for dem at opnå HVE-certificeringen (High Environmental Value).

Man har gjort det til et ærespunkt at reducere herbicider til fordel for alternative metoder såsom grøngødning og jordbearbejdning (lugning under vinstokke).

Man har siden 2018 udelukkende arbejdet økologiske metoder og dermed omlagt deres champagnehus til 100% økologisk vindyrkning.