Champagne Dominique Boulard Millesime 2011 Singularis Brut

495,00 kr.

En dejlig champagne fra en god årgang der passer til fisk, skaldyr f.eks. kammuslinger eller grillede jomfruhummer men den nydes dog lige så godt alene. 

SAMMENSÆTNING: 

60% Chardonnay, 15% Pinot Noir, 25% Pinot Meunier.

OMRÅDE: 

Valleé de la Marne

SUKKERINDHOLD: 

6 g/L

OPLEVELSE: 

Farven er gylden med en anelse kobber og dufter umiddelbart af både tørret- og kandiseret frugt, mens den efter længere tid i glasset har noter af appelsinmarmelade, peber og tørret græs.

Smagen er rund og blød med fine små bobler, hvor der i starten kan opleves citronmarmelade vil man efterfølgende opleve tørrede gule stenfrugter.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Dominique Boulard ligger i byen La Neuville Aux Larris mellem Reims og Epernay i området Vallée de la Marne.

Det er et familiehus der kan spore sine aner tilbage til 1792 hvor man har beskæftiget sig med dyrkningen af druer, dog i et begrænset omfang.

Champagneproduktionen og etableringen af huset skete i 2009 af Dominique Boulard og drives i samarbejde med dennes svigersøn, Nicolas Limar, og barnebarn Alexis.

Man producerer på de klassiske champagnedruer -  Chardonnay, Pinot Noir og Meunier, og man har marker i både Vallée de la Marne og i Montagne de Reims.

Hos Jonassen Wine er vi stolte over at kunne præsenterer disse dejlige champagner for jer og vi håber I vil tage godt imod dem.