Champagne Dominique Boulard Millesime 1997 Singularis Brut

600,00 kr.

En unik champagne som bør nydes alene, så man uforstyrret kan absorberer oplevelsen. Skal der mad til, så kan man sagtens vælge lidt tungere retter, dog uden for meget krydderi. 

SAMMENSÆTNING: 

50% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 20% Pinot Meunier.

OMRÅDE: 

Valleé de la Marne & Montagne de Reims

SUKKERINDHOLD: 

6 g/L

OPLEVELSE: 

Farven er gulgylden og har en markant duft af modne frugter, karamel og let krydret sødt bagværk. Smagen er både velstruktureret og afbalanceret med en meget lang eftersmag hvor der er tydelige lakridsnoter.

En stor og kompleksmæssig smagsoplevelse.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse

Champagnehuset Dominique Boulard ligger i byen La Neuville Aux Larris mellem Reims og Epernay i området Vallée de la Marne, og dermed samme by som en af vores andre leverandører, Champagnehuset Christophe Savoye.

Det er et familiehus der kan spore sine aner tilbage til 1792 hvor man har beskæftiget sig med dyrkningen af druer, dog i et begrænset omfang.

Champagneproduktionen og etableringen af huset skete i 2009 af Dominique Boulard og drives i samarbejde med dennes svigersøn, Nicolas Limar, og barnebarn Alexis.

Man producerer på de klassiske champagnedruer -  Chardonnay, Pinot Noir og Meunier, og man har marker i både Vallée de la Marne og i Montagne de Reims.

Hos Jonassen Wine er vi stolte over at kunne præsenterer disse dejlige champagner for jer og vi håber I vil tage godt imod dem.