Champagne Dominique Boulard Mailly Grand Cru Brut - Les Chalois

325,00 kr.

En lækker champagne som er fin og imødekommende fra Grand Cru markerne i Mailly. Den passer glimrende til alt fra havet eller en god salat.

SAMMENSÆTNING: 

90% Pinot Noir & 10% Chardonnay, 

OMRÅDE: 

Montagne de Reims

SUKKERINDHOLD: 

6 g/L

OPLEVELSE: 

Den har en gullig farve med et fint gyldent skær og en frisk mineralsk duft med en smule floralitet i baggrunden. Smagen er dyb og robust dog uden at være påtrængende, og man kan fornemme et højt indhold af Pinot Noir, hvilket sætter spor af fransk bagværk i en dejlig lang eftersmag. 

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Dominique Boulard ligger i byen La Neuville Aux Larris mellem Reims og Epernay i området Vallée de la Marne, og dermed samme by som en af vores andre leverandører, Champagnehuset Christophe Savoye.

Det er et familiehus der kan spore sine aner tilbage til 1792 hvor man har beskæftiget sig med dyrkningen af druer, dog i et begrænset omfang.

Champagneproduktionen og etableringen af huset skete i 2009 af Dominique Boulard og drives i samarbejde med dennes svigersøn, Nicolas Limar, og barnebarn Alexis.

Man producerer på de klassiske champagnedruer -  Chardonnay, Pinot Noir og Meunier, og man har marker i både Vallée de la Marne og i Montagne de Reims.

Hos Jonassen Wine er vi stolte over at kunne præsenterer disse dejlige champagner for jer og vi håber I vil tage godt imod dem.