Champagne Christophe Savoye - Millesime 2012 Brut

400,00 kr.
Mængderabat
Ved køb af 6: 360,00 kr.
Ved køb af 12: 340,00 kr.
Ved køb af 24: 320,00 kr.

Denne fine champagne er fra  2012, som er en stor årgang i Champagne. Den er lavet på Chardonnay og Pinot Noir. Den har en frisk syre som gør den ideel til jomfruhummer, krabber og store fiskeretter.

SAMMENSÆTNING: 

1/2 Pinot Noir og 1/2 Chardonnay

OMRÅDE: 

Vallee de la Marne 

SUKKER INDHOLD:

9 g/l.

OPLEVELSE: 

I glasset har den en flot gylden farve og med flotte små bobler. Duften har noter af kandiseret citron og honning. Smagen er frisk og mineralsk med en eftersmag hvor man opfanger mirabeller og blommer.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Christophe Savoye ligger i byen La Neuville Aux Larris mellem Reims og Epernay i området Vallée de la Marne.

Det er et rigtigt lille familiebrug hvor det er 5. generation som dyrker sine druer på 5 hektar og har en årlig produktion på ca. 30.000 flasker.

De producerer deres champagner på de 3 klassiske champagnedruer, Chardonnay, Pinot Noir og Meunier, men modsat de fleste andre champagneproducenter, så laver man hos Christophe Savoye sin champagne på den særlige, Methode Ancestrale, der er den ældst kendt måde at lave champagne på.

Hos Jonassen Wine ser vi det som et privilegium at have deres dejlige champagner, og vi er sikre på at I vil give os ret, når I først smager dem.

Rigtig god fornøjelse