Champagne Christophe Savoye - Demi Sec Tradition

200,00 kr.
Mængderabat
Ved køb af 6: 180,00 kr.
Ved køb af 12: 170,00 kr.
Ved køb af 24: 160,00 kr.

En Demi Sec hvor sødmen fornemmes i smagen, uden det er voldsomt. Den har en rundhed der gør den velegnet til aperitif, men også vil kunne nydes til kage og andre søde desserter.

SAMMENSÆTNING: 

100% Pinot Meunier

OMRÅDE: 

Vallee de la Marne 

SUKKER INDHOLD:

24 g/l.

OPLEVELSE: 

Den er lysgylden i glasset med en afdæmpet mineralsk duft. Smagen er sødelig uden at blive altdominerende, hvor man fornemmer røde bær og kandiseret gule frugter.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Christophe Savoye ligger i byen La Neuville Aux Larris mellem Reims og Epernay i området Vallée de la Marne.

Det er et rigtigt lille familiebrug hvor det er 5. generation som dyrker sine druer på 5 hektar og har en årlig produktion på ca. 30.000 flasker.

De producerer deres champagner på de 3 klassiske champagnedruer, Chardonnay, Pinot Noir og Meunier, men modsat de fleste andre champagneproducenter, så laver man hos Christophe Savoye sin champagne på den særlige, Methode Ancestrale, der er den ældst kendt måde at lave champagne på.

Hos Jonassen Wine ser vi det som et privilegium at have deres dejlige champagner, og vi er sikre på at I vil give os ret, når I først smager dem.

Rigtig god fornøjelse