Champagne Christophe Savoye - Brut Tradition

200,00 kr.
Mængderabat
Ved køb af 6: 180,00 kr.
Ved køb af 12: 170,00 kr.
Ved køb af 24: 160,00 kr.

En rund og bløde champagne som er perfekt til aperitif, eller nyd den sammen med skaldyr eller fiske hvor saucen ikke er for syredrevet.

SAMMENSÆTNING: 

100% Pinot Meunier

OMRÅDE: 

Vallee de la Marne 

SUKKER INDHOLD:

9 g/l.

OPLEVELSE: 

I glasset er farven gul med et grøngyldent skær med flotte små bobler. Duften er frisk, lettere mineralsk med en snært af abrikoser. Smagen er dyb og rund med let fersken og med en fin sødmebalance.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Christophe Savoye ligger i byen La Neuville Aux Larris mellem Reims og Epernay i området Vallée de la Marne.

Det er et rigtigt lille familiebrug hvor det er 5. generation som dyrker sine druer på 5 hektar og har en årlig produktion på ca. 30.000 flasker.

De producerer deres champagner på de 3 klassiske champagnedruer, Chardonnay, Pinot Noir og Meunier, men modsat de fleste andre champagneproducenter, så laver man hos Christophe Savoye sin champagne på den særlige, Methode Ancestrale, der er den ældst kendt måde at lave champagne på.

Hos Jonassen Wine ser vi det som et privilegium at have deres dejlige champagner, og vi er sikre på at I vil give os ret, når I først smager dem.

Rigtig god fornøjelse