Bemærk at du får mængderabat på et stort udvalg af vores varer

Bohemia Sekt Prestige Rose Brut

150,00 kr.
75,00 kr.

Denne Rose Brut er lavet efter den traditionelle flaskegærings-metode. Her er den modnet 12-15 måneder inden frigives. En flaske til festen eller til lette sommerretter som f.eks. en Cæsar Salat.

SAMMENSÆTNING: 

Pinot Noir, Blaufränkisch og Zweigeltrebe

OMRÅDE: 

Det sydlige Moravien (Tjekkiet) 

SUKKERINDHOLD: 

9g/L.

SMAGSOPLEVELSE: 

En lys og perlende rose med en duft af vilde jordbær og hindbær. Den er lys, let og lettere mineralsk i smagen. Vi på trods af sit relative høje sukkerindhold føler ret tør.


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Om Bohemia Sekt:

Bohemia Sekt er Tjekkiets største producent af mousserende vin med et årligt salgs på 28 mio. flasker.

I Tjekkiet eller Bøhmen kalder man den mousserende vin for sekt, og baggrunden for deres produktion af fremragende sekt er Louis Garardot, en ønolog fra Champagne med en drøm om at skabe bøhmisk champagne. Da han efter slutningen på anden verdenskrig tog fra hjemlandet til Tjekkiet, medbragte han udover en enorm viden om champagne produktion, også sin helt egen gær.

Det han skabte i samarbejde med det de lokale vinproducenter, nyder vi stadigvæk frugten af i dag, for med introduktionen af ”Champagne-Metoden”, hvor 2. gæringen af vinen foregår i flasken, formåede han at realiserer drømmen om, Champagne de Bohéme.

Man bruger de de 2 store klassiske druer fra Champagne; Chardonnay og Pinot Noir, men derudover bruges der også både kendte druer som Riesling(Rheinriesling), Welchriesling, Blaufränkisch, Grüner Veltiner og Pinot Blanc. 

I sortimentet har man et meget bredt udvalg af sekt, både den tørre klassiske brut men også de lettere søde Demi Sec. De fås i flere varianter og kvaliteter og deres sortiment er væsentlige dybere end de fleste champagnehuse. Man kan kun være dybt imponeret.

Hos Jonassen Wine er vi glade og stolte over at kunne præsentere Bohemia Sekt for danskerne, og vi er overbeviste om at I vil tage godt imod deres udvalg af bobler.