Bohemia Sekt Louis Girardot Brut Vintage

250,00 kr.
175,00 kr.

Denne årgangs Brut, er opkaldt efter skaberen af "Champagne de Boheme", Louis Girardot. Den er lavet udelukkende på grønne druer efter den traditionelle flaskegærings-metode. Herefter har de ligget 24 måneder på gærrester, hvilket giver et unikt aftryk. En elegant sekt der kan nydes i alle sammenhænge.

SAMMENSÆTNING: 

Chardonnay, Pinot Blanc & Riesling.

OMRÅDE: 

Palavia, sydlige Moravien (Tjekkiet)

SUKKERINDHOLD: 

7g/L.

OPLEVELSE: 

En gyldengrøn farve med en duft af moden frugt. Smagen er rund med undertoner af modne valnødder.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Om Bohemia Sekt:

Bohemia Sekt er Tjekkiets største producent af mousserende vin med et årligt salgs på 28 mio. flasker.

I Tjekkiet eller Bøhmen kalder man den mousserende vin for sekt, og baggrunden for deres produktion af fremragende sekt er Louis Garardot, en ønolog fra Champagne med en drøm om at skabe bøhmisk champagne. Da han efter slutningen på anden verdenskrig tog fra hjemlandet til Tjekkiet, medbragte han udover en enorm viden om champagne produktion, også sin helt egen gær.

Det han skabte i samarbejde med det de lokale vinproducenter, nyder vi stadigvæk frugten af i dag, for med introduktionen af ”Champagne-Metoden”, hvor 2. gæringen af vinen foregår i flasken, formåede han at realiserer drømmen om, Champagne de Bohéme.

Man bruger de de 2 store klassiske druer fra Champagne; Chardonnay og Pinot Noir, men derudover bruges der også både kendte druer som Riesling(Rheinriesling), Welchriesling, Blaufränkisch, Grüner Veltiner og Pinot Blanc. 

I sortimentet har man et meget bredt udvalg af sekt, både den tørre klassiske brut men også de lettere søde Demi Sec. De fås i flere varianter og kvaliteter og deres sortiment er væsentlige dybere end de fleste champagnehuse. Man kan kun være dybt imponeret.

Hos Jonassen Wine er vi glade og stolte over at kunne præsentere Bohemia Sekt for danskerne, og vi er overbeviste om at I vil tage godt imod deres udvalg af bobler.