”I en perfekt verden, ville alle have et glas champagne hver aften.” 

Så lyder et citat af den amerikanske vinekspert og forfatter, Willie Gluckstern, og det kan han have ganske ret i.

Hos Jonassen Wine mener vi, at champagne og andre mousserende vine bestemt ikke alene skal for-beholdes særlige begivenheder. Selvfølgelig hører der en flaske bobler til livets ganske særlige øjeblikke og store anledninger, men hvorfor ikke opleve den helt igennem vidunderlige fornemmelse som et godt glas bobler giver, lidt oftere. 

Vi vil gerne slå et slag for, at give hverdagen og weekenderne et ekstra pift, og med en flaske bobler har man glæden i et glas. For hvem vil ikke gerne glæde sig lidt mere? Det tror vi nu nok at de fleste gerne vil, men det er ikke alene at drikke boblerne for boblerne skyld, da brugsmulighederne er endnu større.

For mousserende vin er fantastisk at drikke uden tilbehør, men hvorfor ikke drikke bobler til din for- og/eller hovedret? Det kan man sagtens, og til mange retter er mousserende vin et friskt alternativ til rød- og hvidvin, men det er bare utrolig sjældent at danskerne træffer det valg!

Det vil vi hos Jonassen Wine gerne være med at ændre på, og derfor har vi sammensat et sortiment af mousserende vine, som du kan bestille på almindelig vis eller du kan vælge at tegne et abonnement på vores Bubble Box og få boblerne leveret til døren hver måned.

Der er både Champagne, men også Sekt fra Tjekkiet. Champagnen taler for sig selv, om end vi gerne vil vise at man også kan få rigtig god og prisvenlig champagne. Tjekkisk eller Bøhmisk Sekt er derimod et ubeskrevet blad for de fleste danskere, men det vil vi gerne gøre noget ved, da man netop i Bøhmisk Sekt får utrolig meget kvalitet for pengene.

Det er så ideen med vores boblende forretning, for hos os leverer vi;

"Altid et rigtig godt glas"

Kunne du tænke dig at blive klogere på bobler?

Lær de grundlæggende forskelle på Champagne og mousserende vin, samt hvornår man skal vælge det ene frem for det andet